Despre noi

VALAHIA GUARD SECURITY – permanent la datorie pentru liniștea ta!

Personalul VGS (calificat, autorizat și aflat într-un permanent proces de pregătire), dotările și echipamentele specifice corespund celor mai pretențioase cereri de pe piața de securitate privată din România.

Conceptul integrat de securitate privată VALAHIA GUARD, prin Valahia Guard Security, Valahia Guard Systems și ceilalți parteneri autorizați, vă oferă SERVICII COMPLETE DE SECURITATE PRIVATĂ la cele mai înalte cote de profesionalism, conform prevederilor legislație în domeniu.

Alege cu încredere serviciile noastre: pază și control acces; supraveghere video în dispecerat; monitorizare antiefracție și intervenție rapidă; buton de panică; instalare și mentenanță sisteme video, antiefracție și antiincendiu; interfoane și automatizări; evaluare de risc la securitate fizică!

Piața serviciilor de pază și securitate privată este un segment care prin specificul și particularitățile aferente presupune rigoare, profesionalism, seriozitate și experiență în domeniu. Sub denumirea generică Valahia Guard, prin Valahia Guard Security, Valahia Guard Systems și ceilalți parteneri autorizați, am dezvoltat un proiect, 100% brand românesc, care în cei peste 10 ani de funcționare s-a impus ca unul dintre jucătorii importanți din zona de sud a României pe segmentul de securitate privată. Am înțeles exigențele pieței și ne-am îmbunătățit permanent serviciile, iar astăzi acoperim practic toate cerințele beneficiarilor, atât persoane juridice cât și persoane fizice.
De ce Valahia Guard Security & Valahia Guard Systems?

Pentru că sloganul nostru este Vigilență, Garanție și Siguranță.

Pentru că noi asigurăm echilibrul între calitatea serviciilor, respectul față de angajați și seriozitatea față de beneficiari.

Pentru că noi suntem permanent la datorie pentru liniștea ta.

Liviu Neagu
Asociat Unic & Administrator